Kor grupper

Gruppe 1

9-11 år Frejas bortførelse

“Frejas bortførelse” – iscenesættelse, idé og musik: Tina Buchholtz

Instruktør: Tina Buchholtz

Har du lyst til at være med i et lille scenisk eventyr om guder og trolde?

Sammen med Tina Buchholtz, skal vi synge, danse og spille skuespil – lave spændende historie-fortælling om Norden i de helt gamle dage.

Vi lover sjovt og godt selskab.

Sangene til “Frejas bortførelse” er ikke så krævende – på denne workshop vil vi lege med at nå ud over scenekanten, udtryk og udtrykslyst.

Korgruppen indeholder desuden en kreativ workshop. I et samarbejde med en billedkunster fremstilles billeder/materialer, som skal indgå i deres koncerter samt udsmykning af skolen

Gruppe 2

9-12 år – Nordens toner med leg og læring

Anne-Terese Sales byder på en musikalsk, legende og lærerig korworkshop, hvor sange synges, grines og danses. 9-12 årige sangglade børn får i denne Norbusang-weekend chancen for at lære nye korvenner fra hele Norden at kende gennem korsangens fællesskab. Anne-Terese vil præsentere et varieret musikalsk program fyldt med smukke og sjove sange, samt lærerige og udfordrende kor-øvelser.


Instruktør: Anne-Terese Sales              (Læs mere om Anne-Terese her)

Korgruppen indeholder desuden en kreativ workshop. I et samarbejde med en billedkunster/ billedkunstlærer fremstilles billeder/materialer, som skal indgå i deres koncerter samt udsmykning af katedralskolen.

 

Gruppe 3

12-15 år

Korgruppe for ligestemmigt kor – Instruktør: Birgitte Næslund Madsen -læs mere

vi vil arbejde med overgange, formidling og opstillinger.

 

Gruppe 4

13-17 år

Korgruppe for ligestemmigt kor – Instruktør: Anne Lise Quorning

 

Gruppe 5

16-29 år

Korgruppe for blandet kor (SATB) – Instruktør: Severin Korsgaard

 

Fællesværk - Vi er Norden

Alle korsangere deltager i indstuderingen af et ny-komponeret korværk, et bestillingsværk, hvor tekst og musik er skrevet til lejligheden af henholdsvis Iben Krogsdal og Jakob Stevns-Lorentzen. Temaet er Nordens mytologi, dens guder og den nordiske ånd fra istid til nutid afsluttende med kristendommen.

Værket består af 6 forskellige satser i varierende sværhedsgrad med én sats til hver korgruppe/workshop. Sidste sats synges i fællesskab af alle deltagerne. Værket uropføres ved den afsluttende koncert lørdag aften. I alle grupper deltager – så vidt muligt – sangere fra alle de nordiske lande.