Velkommen til Inderøy kommune
Midt i Trøndelag ca 2 timer nord for Trondheim kommer du fram til Inderøy. Kommunen er kjent for et vakkert kulturlandskap og rikt kulturmiljø. Omkranset av Trondheimsfjorden og Borgenfjorden gir tilgangen til vannet både gode lysforhold og et variert landskap som innbyr til ulike aktiviteter. Til tross for å være en forholdsvis liten kommune med 6764 innbyggere er det i dag et godt tilbud av opplevelser for både store og små. Kommunen er spessielt kjent for Den Gyldne Omvei som er et samvirkeforetag bestående av 18 bedrifter som jobber sammen om produktutvikling og markedsføring. Mange kommer til Inderøy for å se og lære av bedriftene som startet en gründer-reise sammen for 24 år siden. Sammen har de vokst gradvis, nye kommet til og med det bygd grunnlaget for nye arbeidsplasser innen reiseliv og besøksnæringene.

Inderøy komunne sin visjon er Best – i lag, og nettopp samarbeid og framsnakking har vært sentrale elementer i historien til Den Gyldne Omvei. Straumen som er Inderøy sitt kommunesenter og arrangørsted for Norbusang i 2022 ble i 2020 kåret til Norges mest attraktive tettsted. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen i mai!

Les mer om hva Inderøy kommune kan tilby her.

GUIDED BUSSTUR – DEN GYLDNE BUSSRUTE
FREDAG 27. MAI
Unikt tilbud for dere som deltar på Norbusang denne fredagen! Bli med på en guidet busstur og opplev et av Norges mest besøkte samarbeidsnettverk, Den Gyldne Omvei. På turen kan du snakke med prisbelønte lokalmat/drikke produsenter, oppleve vakker kunst og hør historier fra din lokale guide på bussen.  Flere steder finner du god lokal mat og flotte gaveartikler.

Turen starter og avslutter i kommunesenteret Straumen, som vant pris som mest attraktive by i 2020. La hvilepulsen kommer og kos dere i vakkert kulturlandskap.
Turen starter kl. 10.30 og avslutter kl. 16.00 i Straumen. (Busslomme ved: Øvergata 25)

Prise pr pers: 650
Prisen inkluderer forfriskning under kort besøk hos Øyna Kulturlandskapshotell. Vi tar en kikk innom skybaren Loftet, besøk hos Inderøy Gårdsbryggeri, besøk og lunsj på Berg Gård/Inderøy Brenneri, is og info hos Gangstad Gårdsysteri, besøk hos Gulburet og lokalmatbutikken God Mat Lokalt.

Påmeldingsfrist torsdag 26. mai kl. 1800.
Visit Innherred: tlf 74 40 17 16 eller post@visitinnherred.com

Les om Den Gyldne Omvei og bedriftene vi besøker her: Den Gyldne Omvei

Overnatting for medfølgende:
Det er både campingplasser og unike hotellovernattingsmuligheter i Inderøy. I denne artikkelen om Inderøy finner du oversikt med presentasjoner og lenke videre til deres respektive hjemmesider for ytterligere informasjon ved behov.

Overnattingsmuligheter ved campingplasser og hotell i Inderøy – og informasjon om OPPLEV INDERØY med aktiviteter og bespisning.

Her er dirkte lenker til overnattingsmuligheter .
Jegtvolden Fjordhotell – 61 rom
Øyna Kulturlandskapshotell – fullbooket – tilbyr Putball som aktivitet og bespisning ved bordbestilling
Saga – senter for fotografi  – fullbooket
Husfrua Gårdshotell
Strømnes – oldefars gjestehus – 5 rom – tilbyr Escaperoom som aktivitet
Snerting Ranch Hotell – 10-14 sengeplasser

Koa Camping – ledig hytter og bobil/caravanplasser
Stornes Camping (bobiler)
Mormorhuset i Venneshamn
Langli Overnatting – 18 sengeplasser
Rolshavn hytter – 3 hytter (4 sengeplasser pr hytte)
Letnes – Spettspiret med 6 sengeplasser
Trøndertunet Overnatting – ledig
Vang Overnatting – ledig på Airbnb
Inderøy Bobilcamp – ledig og like ved Øyna Kulturlandskapshotell

Her er et googlemap med oversikt over hvor overnattingsplassene er i forhold til Akset: Overnatting i Inderøy – Google My Maps

Ta gjerne kontakt med vårt destinasjonsselskap for råd og tips til planlegging av besøket. De har blant annet ansvar for turistinformasjonen hele året og bistår gjerne. Ønsker dere komme litt tidligere eller være litt lengre er det gode muligheter til å fylle dagene med spennede opplevelser her hos oss i hjertet av Trøndelag og Norge.

Kontaktinformasjon:
Visit Innherred
mail: post@visitinnherred.com
Tel. +47 74 40 17 16

Straumen