Velkommen til Inderøy kommune
Midt i Trøndelag ca 2 timer nord for Trondheim kommer du fram til Inderøy. Kommunen er kjent for et vakkert kulturlandskap og rikt kulturmiljø. Omkranset av Trondheimsfjorden og Borgenfjorden gir tilgangen til vannet både gode lysforhold og et variert landskap som innbyr til ulike aktiviteter. Til tross for å være en forholdsvis liten kommune med 6764 innbyggere er det i dag et godt tilbud av opplevelser for både store og små. Kommunen er spessielt kjent for Den Gyldne Omvei som er et samvirkeforetag bestående av 18 bedrifter som jobber sammen om produktutvikling og markedsføring. Mange kommer til Inderøy for å se og lære av bedriftene som startet en gründer-reise sammen for 23 år siden. Sammen har de også vokst gradvis, nye kommet til og med det bygd grunnlaget for nye arbeidsplasser innen reiseliv og besøksnæringene.

Inderøy komunne sin visjon er Best – i lag, og nettopp samarbeid og framsnakking har vært sentrale elementer i historien til Den Gyldne Omvei. Straumen som er Inderøy sitt kommunesenter og arrangørsted for Norbusang i 2022 ble i 2020 kåret til Norges mest attraktive tettsted. Vi gleder oss til å ønske dere velkommen neste vår.

Les mer om hva Inderøy kommune kan tilby her.

Overnatting for medfølgende:
Det er både campingplasser og unike hotellovernattingsmuligheter i Inderøy. I denne artikkelen om Inderøy finner du oversikt med presentasjoner og lenke videre til deres respektive hjemmesider for ytterligere informasjon ved behov.

Overnattingsmuligheter ved campingplasser og hotell i Inderøy – og informasjon om OPPLEV INDERØY med aktiviteter og bespisning.

Her er dirkte lenker til overnattingsmuligheter og en status pr 28.10 på ledig kapasitet. Endrer seg kontinuerlig selvsagt.
Jegtvolden Fjordhotell – ledig 61 rom
Øyna Kulturlandskapshotell – fullbooket – tilbyr fortsatt Putball som aktivitet og bespisning ved bordbestilling
Saga – senter for fotografi
Husfrua Gårdshotell – fullbooket
Strømnes – oldefars gjestehus – ledig 5 rom – tilbyr Escaperoom som aktivitet
Snerting Ranch Hotell – ledig 10-14 sengeplasser

Koa Camping – ledig hytter og campingplasser
Stornes Camping (bobiler) – ledig
Mormorhuset i Venneshamn
Langli Overnatting – 18 ledige sengeplasser
Rolshavn hytter – 3 ledige hytter (4 sengeplasser pr hytte)
Letnes – Spettspiret med 6 sengeplasser er ledig
Trøndertunet Overnatting – ledig
Vang Overnatting – ledig på Airbnb
Inderøy Bobilcamp – ledig og like ved Øyna Kulturlandskapshotell

Her er et googlemap med oversikt over hvor overnattingsplassene er i forhold til Akset: Overnatting i Inderøy – Google My Maps

Ta gjerne kontakt med vårt destinasjonsselskap for råd og tips til planlegging av besøket. De har blant annet ansvar for turistinformasjonen hele året og bistår gjerne. Ønsker dere komme litt tidligere eller være litt lengre er det gode muligheter til å fylle dagene med spennede opplevelser her hos oss i hjertet av Trøndelag og Norge.

Kontaktinformasjon:
Visit Innherred
mail: post@visitinnherred.com
Tel. +47 74 40 17 16

Straumen